fredag 18. september 2009

Jeg vant!


Bare innom for å fortelle om den morsomme mailen jeg fikk: Jeg har vunnet førstepremien i Lambis "tørkerulldesignkonkurranse"! Og premien vare et gavekort på hele 10.000 kr på R.O.O.M! Gjett om jeg er glad!

(Ekstra morsomt siden jeg faktisk ikke husket at jeg hadde vært med på konkurransen en gang. Hehe...)

Da er det fredag, og jeg skal straks rusle hjem fra jobb og nyte helgefølelsen. God helg!


onsdag 16. september 2009

Premiere: første innlegg

Ja, da var jeg også i gang med egen blogg. Har i flere år snust rundt på nettet og lest utallige blogginnlegg og tenkt at jeg skulle nå i hvert fall ikke drive og brette meg ut på nettet, for hvem i alle dager skulle vel ha interesse av det?!?!

Vel... man har vel et visst eksponeringsbehov.... Og så er det litt for å ta meg selv i nakken mht å skrive litt mer. Er glad i å skrive, men det blir stadig nedprioritert til fordel for andre ting som visstnok skal være viktigere. Jobb og sånt, f.eks... ;-)

Bloggen min kommer til å være en skikkelig lapskaus-blogg, med innslag om alt og ingenting. Tenkte jeg kunne vise frem noen av de tingene jeg lager, dele en oppskrift eller et dikt, legge ut en link eller et bilde... eller rett og slett bare slarve litt. Det pleier jeg jo å være god til!

Har ingen formening om noen andre enn jeg selv og mine aller nærmeste kommer til å lese dette, men velkommen skal dere/jeg altså være!